یک جامعه شناس: مشکلات معیشتی عامل قتل‌های خانوادگی/ رسانه‌ملی مروج خشونت است / مردم دیگر لبخند نمی‌زنند

یک جامعه شناس: مشکلات معیشتی عامل قتل‌های خانوادگی/ رسانه‌ملی مروج خشونت است / مردم دیگر لبخند نمی‌زنند

به گزارش آیت البرز،امان‌الله قرایی‌مقدم، جامعه‌شناس در واکنش به اینکه قتل‌های خانوادگی در حال افزایش است، «چند ثانیه» می‌گوید: بعد از زن‌کشی، دخترکشی و ناموس‌کشی حالا باید بگوییم شاهد افزایش قتل‌های خانوادگی هستیم که نشان از عمق فاجعه دارد. 

کانال تلگرامی چند ثانیه در خبری نوشت:وی ادامه داد:چالش‌ اصلی اقتصاد است که در این بین بیش از سایر فاکتورها خودنمایی می‌کند. چون سرپرست خانواده‌ قادر به تامین اقلام معیشتی نیست کار به دعواهای سریالی و قتل دسته‌جمعی می‌رسد. 

قرائی مقدم با اشاره به اینکه بحث‌های اقتصادی شروع بحران‌های اخلاقی را به‌همراه دارد که متاسفانه آغشته به خشونت می‌شود ادامه داد: مورد بعدی اینکه در جامعه مرتب با خشونت روبه‌رو هستیم. خشونت می‌بینیم، خشونت می‌شنویم و خشونت می‌کنیم. خشونت تنها یک جنبه‌ ندارد. وقتی به‌فردی ناسزا می‌گویید خودش نوعی از خشونت محسوب می‌شود.  

وی افزود:همین که در صداوسیما دائم تصاویری از مرگ، جنگ و جدال‌ها نشان می‌دهند، ترویج خشونت محسوب می‌شود.  

این جامعه ناس معتقد است که نسل‌های ایران با خشونت در حال بزرگ‌شدن هستند یعنی کودکان‌ونوجوانان با خشونت رشد می‌کنند. 

وی گفت:روانشناس‌های اجتماعی و جامعه‌شناسان معتقدند خشونت‌گرایی و نهادینه شدن خشونت از شیردادن مادر به فرزند آغاز می‌شود.  

به گفته وی اکنون فرهنگ‌مان خشونت است. در خیابان‌ها، مترو، پارک و … می‌بینیم که شهروندان با خشونت رفتار می‌کنند و طرف مقابل هم مجبور است با خشونت جواب دهد. 

قرائی مقدم افزود:از اعتقادات‌ و باورها، رسانه ملی، وضعیت اقتصادی، وضعیت جامعه، برخوردهای داخل خانوادگی، رنگ‌هاوشهرسازی، اخبار و … خشونت تولید می‌شود. 

وی ادامه داد:با توجه به گستردگی قتل، جرم‌ و جنایت باید بگوییم که قتل‌های خانوادگی قابل پیش‌بینی و پیشگیری است. با این وضعیت باید منتظر افزایش این رخدادها باشیم. 

وی گفت:در کشور که جایی برای موسیقی، رقص، خوشحالی و … وجود ندارد غم‌واندوه همه فضای جامعه را می‌گیرد. 

قرائی مقدم افزود:جامعه به‌نوعی شده که هرکسی فقط به خودش فکر می‌کند به همین دلیل لبخند بین افراد ردوبدل نمی‌شود و از بین رفته است چون خشونت‌، محرومیت و فقر جای لبخند را گرفته است

۲۳۳۲۱۷

یک جامعه شناس: مشکلات معیشتی عامل قتل‌های خانوادگی/ رسانه‌ملی مروج خشونت است / مردم دیگر لبخند نمی‌زنند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "یک جامعه شناس: مشکلات معیشتی عامل قتل‌های خانوادگی/ رسانه‌ملی مروج خشونت است / مردم دیگر لبخند نمی‌زنند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "یک جامعه شناس: مشکلات معیشتی عامل قتل‌های خانوادگی/ رسانه‌ملی مروج خشونت است / مردم دیگر لبخند نمی‌زنند"، کلیک کنید.