حضرت فاطمه (س) در زُهد، عبادت، تقوا، صبر و بردباری یگانه عالم بود
کلانتری خلیلآباد:
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در زُهد، عبادت، تقوا، منش، صبر و بردباری یگانه بود و به قدری در این مقوله پیشرفت و والاست که همتایی ندارد.
به گزارش خبرنگار آیت البرز، حسین کلانتری خلیلآباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در مراسم میلاد حضرت فاطمه سلامالله علیها و بزرگداشت مقام زن و روز مادر که با حضور معصومه آقایی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری البرز، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، معاونان دانشگاه، روسای دانشکدهها و جمع کثیری از بانوان همکار در سالن اجتماعات شهید مطهری واحد کرج برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این مراسم سخن خود را با بیان جملهای از دکتر شریعتی پیرامون توصیف شخصیت دختر گرانقدر پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله و سلم آغاز و اظهار کرد: «خواسستم بگویم فاطمه مادر حسین است، دیدم فاطمه نیست. خواستم بگویم که فاطمه مادر زینب است باز دیدم فاطمه نیست، نه اینها همه هست و این همه فاطمه نیست فاطمه، فاطمه است.»
کلانتری خلیلآباد افزود: حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در زُهد، عبادت، تقوا، منش، صبر و بردباری یگانه بود و به قدری در این مقوله پیشرفت و والا بود که همتایی ندارد و نمیتوان این بانوی عالمیان را با کسی مقایسه کرد.
وی تبیین کرد: شاید اگر بگویم که حضرت فاطمه سلامالله علیها دختر رسول خدا صلیالله علیه و آله و سلم، همسر حضرت علی علیهالسلام، مادر حسنین و زینبین است حق فاطمه ادا نشده و تنها چیزی که میتواند حق مطلب را ادا کند اینکه فاطمه، فاطمه است و همانند و همتایی ندارد.
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی استان البرز و واحد کرج متذکر شد: در عالم و در موضوعات روز با توجه به مباحث مختلفی که در کشور و سایر کشورهای منطقه وجود دارد باید به درستی حق زنان را ادا کرده و شرایطی را فراهم آوریم که زنان و دختران جامعه بتوانند رویه و روش حضرت زهرا سلامالله علیها را الگو و سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
کلانتری خلیلآباد خاطرنشان کرد: زن در جنبههای مختلفی سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و … در کشور دارای حرمت و عزت بوده و در قرآن مجید هم سورهای به نام نسا و سورهای به نام مریم داریم که سوره نساء درباره زن صحبت کرده و در ۱۹۶ آیههای قرآن به زن پرداخته شده که از این حیث زن بسیار دارای اهمیت بوده و جایگاه ویژهای در خانواده و اجتماع دارد که در این راستا برای شناساندن این موضوع در مجموعه دانشگاه آزاد واحد کرج از خواهران در پستهای مختلف مدیریتی استفاده کردهایم.
وی یادآور شد که زنان و خواهران سرزمین اقتدار، جمال و کمال لازم را همواره داشته و با آگاهی و اتخاذ شیوههای مدبّرانه میتواند در صحنههای گوناگون جامعه حضور داشته باشند.
حضرت فاطمه (س) در زُهد، عبادت، تقوا، صبر و بردباری یگانه عالم بود
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حضرت فاطمه (س) در زُهد، عبادت، تقوا، صبر و بردباری یگانه عالم بود" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حضرت فاطمه (س) در زُهد، عبادت، تقوا، صبر و بردباری یگانه عالم بود"، کلیک کنید.