خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت روغن های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آیت البرز، سلامت تغذیه
20 اردیبهشت 1403، 10:04
سازمان غذا و دارو اعلام کرد.
خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت روغن های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد.
به گزارش خبرگزاری آیت البرز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن ها در مرداد 1400 وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام نموده است.
از مجموع 91 هزار تن روغن وارده در مرداد 1400، 47 هزار تن آن تایید و 44 هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها به تایید نرسید.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله 44 هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع نمودن آن ابلاغ شد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در آزمایشگاه های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله 44 هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این موضوع به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال گردید
روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی فرآورده های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه های معاونت های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می دهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می پذیرد.