تهیه حلوا با جوانه گندم

یکی از انواع حلواها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و در عین حال بسیار مقوی و پر انرژی است زیرا قرار است از آرد جوانه گندم برای تهیه آن استفاده کنیم شما می توانید برای مناسبت های مذهبی و ماه محرم و صفر و رمضان آن را تهیه کنید واز خرید  جوانه گندم دکتر بیز لذت ببرید

تهیه حلوا با جوانه گندم

اما این حلوا به قدری مقوی می باشد که بهتر است برای بچه ها و کودکان خود تهیه کنید زیرا جوانه گندم انواع ویتامین ها را در خود دارد و متاسفانه کمتر به آن اهمیت داده می شود. جوانه گندم منبع گیاهی با فیبر و چربی و پروتیین سالم که شما می توانید با تهیه این حلوا از خواص آن نیز در کنار خود حلوا بهرمند شوید. جوانه گندم سیستم عصبی بدن را تقویت می کند و همچنین استرس را رفع می کند، ایمنی بدن را تقویت می کند و … امروز در طرز تهیه با شیر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر 2 پیمانه
گلاب 4 ق غذا خوری
شکر 1 پیمانه
پودر جوانه گندم 1.5 پیمانه
آرد گندم 1/3 پیمانه
روغن حیوانی 1/2 پیمانه
روغن جامد 1/2 پیمانه
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه حلوا جوانه گندم با شیر

مرحله اول: تهیه شربت

ابتدا باید شهد را تهیه کنیم برای تهیه این حلوا از شیر برای تهیه شربت استفاده می کنیم که لطافت بسیار خاصی به حلوا می دهد ابتدا 1 پیمانه شیر را با شکر خوب مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود سپس در ادامه گلاب و کمی زعفران اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید تا عطر گلاب از بین نرود.

مرحله دوم: تفت دادن جوانه گندم و آرد

آرد گندم را با جوانه گندم مخلوط کنید و الک کنید سپس داخل تابه ریخته و روی حرارت کلایم قرار دهید و برای 10 دقیقه حداقل تفت دهید تا بوی خامی آردها گرفته شود و بوی خوش آرد خارج شود دقت کنید آرد نسوزد و با حرارت کم تفت داده شود تا حلوا با کیفیتی داشته باشید.

مرحله سوم: افزودن روغن

در ادامه روغن جامد و حیوانی را اندازه کنید و اضافه کنید و هم بزنید سپس در ادامه 1 پیمانه باقی مانده شیر سرد را نیز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به رنگ دلخواه در بیاد اگر دوست دارید حلوا تیره تری داشته باشید باید مدت زمان بیشتری تفت دهید.

مرحله چهارم: تهیه حلوا جوانه گندم

در ادامه وقتی به رنگ دلخواه در آمد نوبت افزودن شهد یا همان شربت مرحله اول می باشد شهد باید داغ باشد پس اگر احساس کردید سرد شد بگذارید یه جوش بخورد سپس با احتیاط شربت را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا کشدار و بافت منسجمی پیدا کند و در نهایت وسط قابلمه جمع شود سپس داخل دیس کشیده و با مغیرجات دلخواه تزیین کنید نوش جان.

شرکت بیز و محصولاتش آن که با نام دکتر بیز نیز شناخته می شود، یک شرکت ایرانی بود که در زمینه تولید و فروش محصولات سلامت محور فعالیت می کرد. این شرکت در سال 1395 تاسیس شد و در مدت کوتاهی به یکی از شرکت های بزرگ بازاریابی شبکه ای در ایران تبدیل شد.

فوت و فن های دستور پخت حلوا جوانه گندم

  1. اگر احساس کردید حلوا شل است می توانید مقدار بیشتری روی حرارت تفت دهید تا جمع شود.
  2. اگر روغن حیوانی ندارید می توانید از مخلوط روغن مایع و جامد استفاده کنید.

به دلخواه می توانید گردو خرد شده نیز در تهیهحلوا بربری یا حلوای خاوری که به آن حلوای جوانه گندم نیز گفته می شود، یک نوع حلوای خوشمزه و پر زحمت است که برای پخت به حدود 8 تا 10 ساعت زمان نیاز دارد. این حلوا معمولاً داخل قابلمه های مسی یا چدنی درست می شود و اگر با روغن محلی پخته شود، طعم لذیذترین خواهد داشت. معمولاً خانواده های مشهدی حلوا جوانه گندم را به عنوان نذری نیز پخت می کنند. از آنجایی که پخت این حلوا به زمان زیادی نیاز دارد معمولاً در مقدار زیادی تهیه می شود. در این مقاله می توانید طرز تهیه حلوا بربری را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای 50 نفر

آرد گندم: 13/5 کیلوگرم

آرد جوانه گندم: 1/5 کیلوگرم

شکر: 1 کیلوگرم

روغن مایع، جامد یا محلی: 3/5 کیلوگرم

آب ولرم: به مقدار لازم

طرز تهیه

طرز تهیه حلوا بربری به این گونه است که ابتدا در یک قابلمه مسی آرد گندم و جوانه گندم را با مقداری آب ولرم ترکیب می کنید. حدود یک سوم از روغن را به آرد ها اضافه می کنید و مواد را مرتبی هم می زنید. آب را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید. آن قدر آرد اضافه کنید که یک خمیر شل مثل ماست درست شود. آن قدر این خمیر را هم بزنید تا هیچ گلوله آردی در آن باقی نماند.

در این مرحله از طرز تهیه حلوا بربری باید قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید و مدام هم بزنید. زمانی که حلوا شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه می دهید. هر زمان که حس کردید حلوا کمی غلیظ شده، روغن باقیمانده را در چند مرحله اضافه می کنید تا تمام شود. توجه داشته باشید که هر چقدر خمیر اولیه حلوا مشهدی شما شل تر باشد، هم زدن آن راحت تر است، اما زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. از طرفی اگر خمیر شما سفت تر باشد، هم زدن آن سخت تر و زمان پخت آن سریع تر خواهد بود.

در مرحله سوم از طرز تهیه حلوا بربری باید آن را برای حدود 7 تا 8 ساعت هم بزنید تا رنگ آن تیره شود و حلوا سفت شود. زمانی که حلوا به حالت مناسب رسید و به اندازه سفت شد، درست 1 ساعت مانده به انتهای پخت، شکر را به حلوا اضافه می کنید. با اضافه کردن شکر حلوا کمی شل می شود. دوباره حلوا را هم می زنید تا سفت شود. بعد از حدود 8 تا 9 ساعت که حلوای شما به خوبی پخت و رنگ و غلظت مناسبی پیدا کرد، شعله گاز را خاموش می کنید.

بعد از اینکه حلوا را خاموش کردید، یک دم کنی یا پارچه روی درب قابلمه قرار دهید و درب آن را بگذارید. این کار موجب می شود تا حلوا با حرارت ملایم و گرمایی که در آن وجود دارد دم بکشد. حدود 20 دقیقه برای دم کشیدن حلوا صبر کنید، سپس درب حلوا را بردارید و داخل ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه حلوا بربری

*معمولاً رنگ حلوا بعد از سرد شدن مقداری تیره تر می شود، پس اگر در زمان خاموش کردن حلوا آن طور که باید تیره نشده، نگران نباشید. بعد از سرد شدن هم رنگ حلوا تیره تر خواهد شد و هم حالت سفت تری به خود می گیرد.

*جوانه گندم موجود در این حلوا موجب شیرین شدن آن می شود، به همین دلیل بسیاری از افراد در زمان پخت به آن شکر اضافه نمی کنند. برخی افراد هم بعد از پخت حلوا در صورت نیاز مقداری شکر روی آن می ریزند. از همین رو اضافه کردن شکر در حلوای بربری کاملاً اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.

*برای درست کردن حلوای بربری معمولاً از روغن محلی استفاده می شود، اما شما می توانید از روغن مایع و جامد نیز برای درست کردن آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که از آنجایی که این حلوا تحت گرمای زیادی پخت می شود، استفاده از روغن مایع مناسب تر است. قیمت عسل دکتر بیز 900 گرمی در بازار به شدت کاهش یافت

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تهیه حلوا با جوانه گندم" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تهیه حلوا با جوانه گندم"، کلیک کنید.