قرایت سوره «انبیاء» چه فضیلتی دارد؟
مدیر گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با تشریح فضیلت سوره مبارکه «انبیاء»، رمز نامگذاری این سوره به «انبیاء» را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آیت البرز، همزمان با ماه مبارک رمضان، به همت دفتر توانمندسازی و مهارت کاربردی، کارگاه آموزشی با محور تفسیر سوره انبیاء ویژه استادان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.
مدیر گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در این کارگاه آموزشی گفت: امسال بهار قرآن با بهار طبیعت همزمان شده که این دو امر مبارک را به فال نیک می گیریم، امیدواریم از فیوضات ماه مبارک رمضان بهره مند شویم.
حجت الاسلام علی اسماعیلی در ادامه با اشاره به معرفی سوره انبیاء به فضیلت های این سوره مبارکه اشاره کرد و افزود: سوره انبیاء بیست و یکمین سوره قرآن و از سوره های مکی است که در جزء 17 جای دارد و نامگذاری این سوره به نام انبیاء به دلیل وجود نام 16 پیامبر در آن است.
وی بیان کرد: از موضوعات اساسی سوره انبیاء توحید، نبوت، معاد و غفلت زدایی از مردم است، آیات 87 و 88 این سوره که به آیه نماز غفیله یا ذکر یونسیه معروف شده و آیه 105 که بر ارث بردن زمین توسط صالحان اشاره دارد از آیات مشهور این سوره است.
مدیر گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت متذکر شد: در فضیلت این سوره آمده، کسی که سوره انبیاء را بخواند، خدا از او به آسانی حساب می کشد و مورد عفو خود قرار می دهد و همه پیامبرانی که نامشان در قرآن است به او سلام می گویند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قرایت سوره «انبیاء» چه فضیلتی دارد؟" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قرایت سوره «انبیاء» چه فضیلتی دارد؟"، کلیک کنید.