افراد سیگاری چهار برابر بیشتر دچار پوسیدگی دندان می شوند
در یک نشست علمی مطرح شد؛
امیررضا احمدی نیا، عضو هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در نشستی علمی به ارایه پژوهش های خود پرداخت.
به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آیت البرز، امیررضا احمدی نیا روز پیش در نشستی علمی در استان گلستان به گزارشی پیرامون مضرات مصرف سیگار برای لثه و دندان پرداخت.
عضو هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: تحقیقی در خصوص اثرات سیگار بر روی بافت لثه نشان می دهد که مشکلات لثه ناشی از دو گروه اصلی التهابی و گروه دیگر غیر التهابی است. شایع ترین بیماری لثه التهاب است که می تواند از یک بیماری خود محدود شونده خارج شود و پیشرفت کند و به دلیل مزمن بودن آن برگشت به حالت اول لثه سخت می شود و در عدم مراجعه و درمان به از دست رفتن دندان منتج می شود. عامل اصلی این بیماری ها رسوبات و پلاک دندان است که اگر این رسوبات برداشته نشوند منجر به این بیماری می شود.
وی در مورد نقش سیگار در تخریب لثه و دندادن گفت: برخی از فاکتور ها مشکلات لثه و دندان را تشدید می کند که نخستین مسیله بیماری دیابت است و فاکتور دیگر فاکتور های موضعی و سومین عامل فاکتور های محیطی است که سیگار و استرس را شامل می شود.
سیگار می تواند هر عضوی از بدن را تحت تاثیر خود قرار دهد و عوارض خاصی را در دهان ایجاد می کند و افراد سیگاری مستعد پوسیدگی دندان هستند.
پژوهشگر گلستانی افزود: رنگ دانه هایی که به دلیل کشیدن سیگار در افراد سیگاری به وجود می آید از دیگر نکاتی است که می توانیم به آن اشاره کنیم و یکی دیگر از عوامل مربوط به بیماری لثه است.
افراد سیگاری کمتر به مسایل بهداشت و درمان توجه دارند و از سویی دیگر کشیدن سیگار باعث تنگ شدن عروق خونی می شود و لذا شدت خون رسانی به لثه و دندان دچار کاهش می شود و این امر منتج به کاهش میزان ایمنی آن می شود.
پایان بخش این نشست اعلام ضریب تاثیر مصرف دخانیات در بیماری های لثه و دندان بود: در تحقیقی که انجام شده 35 درصد افراد جهان سیگاری هستند و در کشور آمار استعمال دخانیات به 25 درصد می رسد و یکی از مشکلاتی که در جامعه با آن روبه رو هستیم کاهش سن مصرف دخانیات و سیگار است. افراد سیگاری قدرت تحلیل رفتن استخوان آنها دو برابر است و افراد سیگاری چهار برابر بیشتر نسبت به دیگر افراد جامعه دچار پوسیدگی دندان می شوند و از سویی دیگر تخریب چسبندگی در اطراف دندان نیز در این افراد 6 برابر است.
افراد سیگاری چهار برابر بیشتر دچار پوسیدگی دندان می شوند
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افراد سیگاری چهار برابر بیشتر دچار پوسیدگی دندان می شوند" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افراد سیگاری چهار برابر بیشتر دچار پوسیدگی دندان می شوند"، کلیک کنید.