رژیم غذایی متعادل شاه کلید سلامت است
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران:
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پیروی از رژیم غذایی متعادل، متنوع و متناسب، شاه کلیدی برای دستیابی به سلامت است.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آیت البرز؛ لیلا فرزاد عنوان کرد: پویش ملی سلامت – اطلاع رسانی تغذیه سالم، هم راستا و هم جهت با پویش ملی سلامت اجرا می شود.
وی ادامه داد: این پویش از اول تا 15 بهمن؛ با دو شعار «انتخاب همه – نمک کم، اما تصفیه شده ید دار» در هفته اول بهمن و «از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» در هفته دوم بهمن با همکاری تمامی ذی نفعان آغاز شده است.
فرزاد گفت: بیماری های قلبی عروقی؛ شایع ترین علت مرگ و میر در جهان و علت اصلی مرگ در افراد بالای 30 سال و دومین عامل مرگ در افراد 15 تا 59 سال است. فشار خون بالا به تنهایی باعث حدود 50 درصد از بیماری های قلبی عروقی در سراسر جهان می شود و مهمترین علت مستقیم در مرگ و میر در کل دنیا است.
وی با تاکید بر لزوم اصلاح سبک و الگوی زندگی؛ به عنوان بهترین راه پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر، درخصوص ضرورت ایجاد تغییراتی در الگوی غذایی خانواده ها، افزود: پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر و درمان این بیماری ها، انجام رفتار های سالم تر برای مدیریت این بیماری ها و بهبود سلامت کلی است که به طور قطع پیروی از رژیم غذایی متعادل، متنوع و متناسب، شاه کلیدی برای دستیابی به این مهم است.
فرزاد ادامه داد: برای دستیابی به امنیت غذایی، نیاز به حمایت فرابخشی گسترده تری است؛ تا با افزایش آگاهی و ارتقای سواد تغذیه ای جامعه و بهبود دسترسی به اطلاعات مناسب، بتوان افراد را برای انتخاب سبک زندگی سالم؛ مانند انتخاب غذا و نوشیدنی سالم، توانمند کرد و اجرای هر ساله پویش ملی تغذیه سالم، در کشور، فرصت مغتنمی برای فرهنگ سازی در این خصوص است.